Vraag je vrijblijvende offerte
Bezoek een StoShop
Stuur de brochure gevelverf op
Stuur de onderhoudsbrochure op
Offerte aanvragen
Bezoek StoShop
Gevelverf­brochure
Onderhouds­brochure

Een gevel die zichzelf schoonhoudt? Ontdek de gevelverf StoColor Lotusan® G

Een gevel die zichzelf reinigt, het is niet langer sciencefiction. De intelligente gevelverf StoColor Lotusan® G van Sto heeft een Lotus-effect®. Vuildeeltjes worden met de regen mee van de gevel afgespoeld. Zo blijven je gevels langer schoon en mooi. Jarenlang zorgeloos genieten van stralende gevels? Check! Lees er meer over en ontdek hoe je een professioneel resultaat krijgt.

Langer schone gevels dankzij intelligente gevelverf

Je gevel opfrissen en beschermen in één moeite? Dat doe je met de intelligente gevelverf StoColor Lotusan® G van Sto. Dankzij haar unieke oppervlaktestructuur die gekopieerd werd van bij de bladeren van de lotusplant, kan het vuil zich minder vastzetten. Hierdoor parelen vuildeeltjes bij een regenbui meteen met de waterdruppels van de gevel.

Resultaat: je gevels blijven langer schoon en mooi.

Wat betekent dit voor jou?

  • Je woning krijgt een nieuwe, frisse look.
  • Je geniet jaar in jaar uit van stralende gevels.
  • Je verft en beschermt je gevels in één moeite.
  • Je gevels zijn goed beschermd tegen diverse weersomstandigheden. 

Schakel een ervaren Sto-vakman in om zeker te zijn van een professioneel resultaat. Toch liever zelf aan de slag? Bezoek dan een StoShop voor advies en de nodige producten & materialen.

 

Ook beschikbaar als kaleiverf

Een bakstenen gevel en fan van een karaktervolle uitstraling? De gevelverf met reinigende eigenschap is ook beschikbaar als kaleisysteem. De korrelige structuur van het kaleisysteem StoLotusan® MP geeft de charme van een authentieke gevel.