Vraag je vrijblijvende offerte
Bezoek een StoShop
Stuur de brochure gevelverf op
Stuur de onderhoudsbrochure op

Sto, dé specialist in
kwalitatieve gevelverf

Offerte aanvragen
Bezoek StoShop
Gevelverf­brochure
Onderhouds­brochure

Over Sto

Sto nv ontwikkelt en produceert al meer dan 60 jaar producten voor de wereldwijde bouwsector. In ons productengamma vind je naast gevelisolatiesystemen ook gevelverven. Als technologieleider spelen wij op het vlak van ontwikkeling een toonaangevende rol. Regelmatig lanceren we dan ook innovatieve, gepatenteerde producten die voor kleine revoluties in de markt zorgen.

Dankzij ons hecht netwerk van ervaren vakmannen kunnen we kwaliteit garanderen over de hele lijn: van advies tot oplevering. De Sto-vakman waakt over het goede verloop van jouw project. Net als jij is hij pas tevreden met een vakkundig resultaat.

Jouw voordelen:

  • De betrouwbaarheid van een wereldspeler
  • Meer dan 60 jaar ervaring
  • Volop aandacht voor jouw project
  • Innovatieve oplossingen door focus op innovatie
    Wij ontwikkelen producten op basis van de meest efficiënte oplossingen. Een goed voorbeeld is StoColor Lotusan. Deze intelligente gevelverf van de nieuwe productgeneratie iQ - Intelligent Technology heeft een natuurlijk zelfreinigingseffect voor een langdurig propere gevel. Daarmee ben je zeker van een duurzaam uv- en weerbestendig resultaat met een stralende kleurintensiteit, dat beschermd is tegen algen en schimmels.
  • Netwerk van ervaren vakmannen
    Onze ervaren vakmannen werken dag in dag uit met de producten en systemen van Sto. Keer op keer zorgen ze voor een afwerking tot in de puntjes. Dankzij onze gespecialiseerde opleidingen zijn ze altijd goed op de hoogte van de nieuwste technieken en toepassingen. Ze zijn dan ook perfect geplaatst om jou te adviseren.

Neem contact op met een Sto-vakman in je buurt voor gratis advies en/of een offerte.