Vraag je vrijblijvende offerte
Bezoek een StoShop
Stuur de brochure gevelverf op
Stuur de onderhoudsbrochure op

Welke kwalitatieve gevelverf van Sto gebruiken?

Offerte aanvragen
Bezoek StoShop
Gevelverf­brochure
Onderhouds­brochure

Je gevel verven is een klus die loont. Een nieuwe verflaag levert niet alleen een frisse look op, ze beschermt je gevels ook voor lange tijd. Als je voor kwaliteitsverf gaat, geniet je jaren van een mooi resultaat. Met de duurzame gevelverven van Sto zit je goed. We hebben zelfs intelligente gevelverven in huis met speciale voordelen. Maak kennis met ons assortiment en ontdek jouw match.

Je gevels beschermen is een must

Je staat er misschien niet bij stil, maar de gevels van je woning krijgen het hard te verduren. Elke dag opnieuw worden ze blootgesteld aan allerlei omgevingsfactoren zoals veranderende weersomstandigheden en uitlaatgassen. Je gevels onderhouden en beschermen is dan ook enorm belangrijk. Met een goed gekozen gevelverf blijven je gevels beter beschermd. Sto heeft voor elke gevel de juiste duurzame gevelverf in huis. Dus ook voor die van jou!

Welke gevelverf kiezen?

Welke gevelverf is het meest geschikt voor jouw woning? Of je nu een bakstenen gevel hebt of een uit sierpleister, Sto heeft voor elke situatie de juiste oplossing. De beste keuze voor jou is afhankelijk van diverse factoren: de ondergrond, je smaakvoorkeuren en de gewenste speciale eigenschappen. Bezoek een StoShop voor professioneel advies en ontdek de beste keuze voor jouw gevel. Je kan er meteen de nodige producten aankopen.

Afspraak maken

Hoe je gevel verven als een pro? Ontdek het in de gratis infobrochure.

Goed om te weten: Als je een Sto-vakman inschakelt voor het verven van je gevel, dan hoef je niet op zoek naar producten en materialen. Je Sto-vakman zorgt immers voor de juiste verf in de juiste hoeveelheden en al het nodige materiaal. Handig! En natuurlijk verft hij je gevels volgens de regels van de kunst, zodat jij snel kan genieten van een duurzaam resultaat.

Waarom kiezen voor een Sto-vakman?

Ontdek de kwalitatieve gevelverven van Sto

Waarom zou je kiezen voor gevelverf van Sto? Onze kwalitatieve gevelverven beschermen je gevels en laat ze er langer als nieuw uitzien. Je kiest uit een uitgebreide kleurenwaaier, bovendien wordt je verf in onze StoShop ingekleurd. Dankzij de uitstekende kleurstabiliteit blijft je gekozen kleur jarenlang mooi.

Ken je onze intelligente gevelverf al? Daarmee profiteer je van speciale eigenschappen voor topprestaties. Maar we hebben ook duurzame acrylaatverf en diverse kaleisystemen in huis.

 • Intelligente gevelverf StoColor Lotusan® G: Deze gevelverf met Lotus-Effect® Technology heeft een natuurlijk zelfreinigend effect. Dankzij het waterafstotende oppervlak zorgt deze gevelverf ervoor dat vuil-, stof- en roetdeeltjes zich niet kunnen hechten en door de regen worden weggespoeld. Zo blijft je gevel langer schoon én mooi.
   
  Ontdek de eigenschappen
  Eigenschappen
  • Structuurbehoudend
  • Zeer sterk CO2- en waterdampdoorlatend
  • Lotus-Effect® Technology: gereduceerde hechting van vuildeeltjes en een zelfreinigend effect bij regen
  • Vuil parelt met de regen af
 • Acrylaatverf StoColor Crylan: Deze gevelverf op dispersiebasis is duurzaam, slijtvast en kleurstabiel. Met acrylaatverf geef je je buitenmuur een beschermlaag tegen regen. De verf is ook waterdampdoorlatend.
   
  Ontdek de eigenschappen
  Eigenschappen
  • Structuurbehoudend
  • Zeer goed dekkend
  • Goed waterafwijzend
  • Waterdampdoorlatend
 • Kaleisystemen: Er bestaan verschillende kaleisystemen. Elk type heeft specifieke eigenschappen. Zo zorgt het kaleisysteem Intense voor een robuuste en slijtvaste laag en High End voor een langdurig propere gevel dankzij het zelfreinigende lotuseffect.
   
  • Kaleipleister StoColor Lotusan® MP: Deze kaleipleister met Lotus-Effect® Technology geeft je gevel een authentieke look en heeft een zelfreinigend effect. Zo blijven je gevels langer schoon.
    
   Ontdek de eigenschappen
   Eigenschappen
   • Uitermate ademend
   • Zelfreinigend: Lotus-Effect® Technology
   • Duurzaam door het goed uitgebalanceerde bindmiddel
   • Kan worden toegepast op alle minerale en organische ondergronden
   • Waterafstotend
    
  • Kaleipleister Stolit® MP: Kaleien combineert een mooi esthetisch resultaat met hoogstaande gevelbescherming. Met de gevelpleister Stolit MP krijg je een duurzaam resultaat.
    
   Ontdek de eigenschappen
   Eigenschappen
   • Zeer duurzaam door het 100% acrylaat bindmiddel
   • Uitermate slijtvast en weerbestendig
   • Waterafstotend

Vergeet je primer niet

Onbehandeld metselwerk of een sierpleister voorzie je van een grondlaag of primer. Die dient om de zuigkracht van de ondergrond te reguleren en is nodig voor een goede hechting van de verf. Primers zoals de Stoplex W en StoPrim Micro zijn verkrijgbaar in een StoShop in je buurt.

Je gevel kaleien voor een rustieke look

Een bakstenen gevel en fan van een authentieke uitstraling? Dan is een karaktervolle, gekaleide gevel je op het lijf geschreven. Bij het kaleien van een gevel wordt dunne kalkpleister met een blokkwast op je bakstenen gevels uitgestreken. De kalk vormt niet alleen een goede beschermingslaag tegen vocht en andere invloeden. Je kan er ook allerlei oneffenheden mee wegwerken. Bezoek een StoShop en laat je adviseren over het geschikte kaleisysteem voor jouw gevel. Je vindt er ook het nodige materiaal om mee aan de slag te gaan.

Meer over kaleien

Je gevel bepleisteren voor een strak resultaat

Liefst een strakke look voor je bakstenen gevel? Dan is een afwerking met sierpleister (ook wel crepi) jouw ding. Gevelpleister beschermt goed tegen vocht, bovendien kan het gecombineerd worden met een isolatielaag om de energiekosten te verlagen. Sto biedt duizenden sierpleisters, patronen, materialen en vormen. Voor eindeloze designmogelijkheden. Onze Sto-vakmannen vertellen je graag meer over de mogelijkheden en zorgen voor een perfect resultaat.

Krijgt je sierpleister gevel na jaren toch last van vervuiling, of wil je de kleur opfrissen? Ook een crepi gevel kan je goedkoop een make-over geven. Ga zelf aan de slag met verf uit de StoShop, of vraag je offerte aan bij een Sto-vakman.

Zoek een StoShop

Vraag offerte aan

Met de kwalitatieve gevelverven van Sto geef je je gevels een nieuwe look én een extra beschermingslaag, zonder grote investering. Wil je graag zeker zijn van een zorgeloos traject en een duurzaam resultaat? Neem dan contact op met een Sto-vakman voor een gratis offerte.

Je steekt liever zelf de handen uit de mouwen? Bezoek dan een StoShop voor advies (enkel na afspraak) en het nodige verfmateriaal. In deze brochure ontdek je hoe je aan de slag gaat.