Vraag je vrijblijvende offerte
Bezoek een StoShop
Stuur de brochure gevelverf op
Stuur de onderhoudsbrochure op

Verf je gevel: hoe van start gaan?

Offerte aanvragen
Bezoek StoShop
Gevelverf­brochure
Onderhouds­brochure

Je gaat je gevel verven, een strak plan! Met een frisse verflaag zien je gevels er snel als nieuw uit, ook zijn ze meteen beter beschermd tegen vervuiling. Maar hoe pak je deze klus best aan? Bij het verven van je gevel komt heel wat kijken. Om zeker te zijn van een perfect resultaat, doe je beroep op een Sto-vakman voor het verven van je gevels. Toch liever zelf aan de slag? Dan kan je terecht in een Sto-shop voor advies en de nodige producten.

Zeker zijn van een perfect resultaat? Schakel een
Sto-vakman in.

Misschien twijfel je nog: zelf je gevel verven, of een vakman inschakelen? Een gevel verven is een stuk complexer dan het schilderen van een binnenmuur. Bovendien kan je niet zomaar aan de slag. Eerst moet je eventuele barsten repareren, je gevel reinigen en de ondergrond voorbereiden. Ook zal je de juiste gevelverf moeten gebruiken. Bedenk ook dat je materialen zoals een stelling nodig zal hebben. Tot slot zal je veiligheidsmaatregelen moeten nemen. Je merkt het, zelf je gevels verven met een goed resultaat is niet evident. Daarom adviseren we om het verven van je gevel over te laten aan een Sto-vakman.

Een Sto-vakman luistert naar je wensen, geeft professioneel advies en gaat aan de slag met de juiste kwaliteitsproducten van Sto, die zijn aangepast aan jouw situatie. Je hoeft je niet te bekommeren over producten en materialen, want de Sto-vakman beschikt over al het nodige om jouw gevel aan te pakken. Zo geniet je van een zorgeloos traject over de hele lijn. Bovendien ben je zeker dat het resultaat precies wordt wat je in gedachten had. Stralende gevels: check!

Ontdek alle voordelen

Vraag je gratis offerte

Toch zelf je gevels verven? Laat je adviseren!

Je verft liever zelf je gevels? Let dan wel op: voor een goed resultaat heb je producten nodig die geschikt zijn voor jouw gevel. Daarnaast is het belangrijk dat je op de juiste manier te werk gaat. Sto heeft voor elke gevel geschikte gevelverf in huis, dus ook voor die van jou. Welke gevelverf heb jij nodig? Maak hier een afspraak voor een bezoek aan een StoShop. Je krijgt er advies en kan er meteen de juiste producten en materialen aankopen. Dan is het tijd voor actie! Hoe ga je aan de slag? Vraag je gratis brochure aan en ontdek een handig stappenplan voor het verven van je gevel.

Ontdek onze gevelverven

Vraag advies